fredag 25 december 2015

Tunnbrödssnittar med räkor o citron

Min sambo gjorde en väldigt snabb, enkel och mycket god snitt idag när vi skulle ha gäster, de uppskattade dem väldigt mycket, till o med barnen :) 
Vill man ha dom som en förrätt istället så kan man dela tunnbröden på två istället och lägga upp dom lite snyggt på ett salladsblad på en assiett. 

Ni behöver: 

Tunnbröd
1 burk Crème fraiche naturell, 2 dl 
100-150 g räkor
1 citron
salt
peppar


  1. Börja med att hälla crème fraichen i en bunke. 
  2. Riv skalet från citronen i bunken, (ska inte använda saften) 
  3. Krama ur vätskan från räkorna, hacka dom i lite mindre bitar men inte finhackade och lägg i bunken. 
  4. Blanda runt allt och smaksätt med salt o peppar. 
  5. "Smöra" tunnbröden med räkröran och rulla ihop dom till en rulle. 
  6. Skär tunnbröden i ca 2 cm breda bitar. 
  7. Lägg upp på ett fat och börja mingla runt med dom :) 

Försvinnande goda :P 


(missade tyvärr att ta en bild men gör det nästa gång för dessa kommer vi att göra fler gånger!!) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar