fredag 19 januari 2018

Dagen efter Tacos frukost/brunch/lunch

Svenskarna är ju tokiga i sin Tacos, vi har gått över lite mer till fajitas istället men Tacos är aldrig fel!
Men detta kan man göra med vilken fyllning som helst.

Men som ni vet får man alltid rester över, särskilt av tortillabrödet- släng inte bort dessa!

Ni kan istället ordna en väldigt enkel frukost eller brunch/lunch eller varför inte ett matigare mellanmål?

Ni behöver:

Resterna från gårdagens tacos som tåll hetta
Tortillabröd
Créme fraich
ost

Gör så här:

Ta ett tortillabröd och bred lite créme fraich på ena halvan ut mot kanterna så det blir som ett klister sen när man viker brödet dubbelt.
Strö över lite ost.


Ska man göra många bröd så värm upp köttfärsen lite innan ni fyller bröden så behöver den inte lika lång tid i pannan sen.

Lägg fyllningen, köttfärs och varför inte lite av grönsakerna som tål uppvärmning, lite avlångt i mitten av brödet.


Strö över ost

Vik ihop brödet så det blir som en halvmåne


Lägg brödet i en torr varm stekpanna och vänd lite då och då, passa den så den inte blir bränd.

Servera gärna med lite av gårdagens grönsaker och dressing till om ni vill ha den lite matigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar