
det enda man får tänka på är att ingredienserna krymper i pannan så även om man tror man lagar mat till ett helt kompani så gör man inte de...
Jag hade i:
4 orangea morötter
3 gula morötter
vitkål
några klasar blomkål
1 vårlök
1 chili (liten som vi odlat själva)
2 rädisor
4 champinjoner (jag gillar inte svamp så dessa var till sambon)
kassler
olja
sweetchilisås
honung
salt o peppar
crème fraiche
Börja med att strimla morötterna, vitkålen, chilin och löken i tunna stavar.
Skiva ner blomkålen i mindre klasar.

Skiva även rädisorna och champinjonerna men vänta lite med att lägga ner dom, morötterna behöver lite tid på sig.
Strimla även kasslen i stavar och lägg ner i woken. Fyll på med sweetchilisås (och olja om det behövs).
Ringla över lite honung.
Lägg även i champinjonerna och rädisorna, rör om ganska ofta.
Fyll på med sweetchilisås lite då o då.
När morötterna är tillräckligt mjuka för er smak så smaka av med salt, peppar och mer sweetchilisås.
Servera med en klick crème fraiche.
Enkelt, gott och nyttigt!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar