Min sambo gjorde en väldigt snabb, enkel och mycket god snitt idag när vi skulle ha gäster, de uppskattade dem väldigt mycket, till o med barnen :)
Vill man ha dom som en förrätt istället så kan man dela tunnbröden på två istället och lägga upp dom lite snyggt på ett salladsblad på en assiett.
Ni behöver:
Tunnbröd
1 burk Crème fraiche naturell, 2 dl
100-150 g räkor
1 citron
salt
peppar
- Börja med att hälla crème fraichen i en bunke.
- Riv skalet från citronen i bunken, (ska inte använda saften)
- Krama ur vätskan från räkorna, hacka dom i lite mindre bitar men inte finhackade och lägg i bunken.
- Blanda runt allt och smaksätt med salt o peppar.
- "Smöra" tunnbröden med räkröran och rulla ihop dom till en rulle.
- Skär tunnbröden i ca 2 cm breda bitar.
- Lägg upp på ett fat och börja mingla runt med dom :)
Försvinnande goda :P
(missade tyvärr att ta en bild men gör det nästa gång för dessa kommer vi att göra fler gånger!!)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar