![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-AXAKPuWoV1yZfdw_2G__YagYGk0vbnc8DjVUoC1KF4SxYazxdYCxyD8812peqTC5qEC3jUWcJKnuPyBo5tckQTwmd8698tAdpsYi_vHcEncn2yiL4mw1UAJhXrQupprbKnXcqSjLiKWc/s1600/blogger-image-883649795.jpg)
500 g kassler
3 paprikor, blandade färger
1 purjolök
3 vitlöksklyftor
1/2 dl chilisås
2 dl chili/paprika crème fraiche
2 dl crème fraiche, vanlig
200 g philadelphiaost
1/2 tsk paprikapulver
grädde
3 tsk sambal oelek
3 morötter
sockerärtor
Börja med att strimla kassler, paprika, morötter och purjolök.
Fräs purjolök, morötter paprika mjukt i en gryta i ca 5 minuter. Pressa även i vitlöken.
Lägg i kasslern och rör om.
Tillsätt chilisås, båda crème frackerna, philadelphiaosten och paprikapulver. Låt puttra ihop i ca 2 minuter.
Tillsätt grädden, så att den blir lite såsig, och sockerärtorna och stäng av plattan men ha locket på.
Låt stå så tills ni tillagat ris, pasta, potatis, m.m. som ni ska ha till grytan.
Rör om och värm upp igen innan servering.
Klar att servera, hoppas att ni gillar den!
Tjingeling
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar