på sina rester. Man kan ha i lite vad som helst som man tycker om :) det kan vara kött, fisk, falukorv, skaldjur, kyckling eller varför inte en helt vegetarisk?
Jag gjorde en enkel variant med:
1 fläskfilé
3 choritzokorvar
Kokt Potatis, ca 6 st
Sugersnaps
Kryddor; aromat, salt, peppar, grillkrydda
Gör så här:
🍴 om ni använder rå potatis så börjar ni med att tärna ner den i mindre bitar och börja med att steka den. Glöm inte att krydda. Använder ni kokt potatis så börja ni med köttet.
🍴 putsa köttet och skär den i tärningar, och krydda med salt o peppar. Bryn den i smör eller olja.
🍴 skär korven i mindre bitar o ner med dom i pannan tillsammans med köttet.
🍴 fyll på med smör i pannan alt olja så att de inte bränns fast.
🍴 blanda i den kokta potatisen, krydda, och stek allt tills ni är nöjda med ytan på potatisen.
🍴 när allt är nästan klart blandar ni ner sugersnapsen så att dom hettas till lite.
Hann tyvärr inte ta en bild på det i pannan innan sambon huggt in 😂 så ni får nöja er med tallriksbild 😝
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar