Vi hade även en grönsallad och kokta morötter och sparris.
Nomnomnom!
Kan tänka mig att till sommaren ha denna röran till grillad fisk, eller ja varför inte till bakad potatis eller göra en toast av den? Nomnomnom!
Tänkte dela med mig receptet på kräftröran...
Recept:
2 ½ dl crème fraiche
½ gurka
salt och peppar
skal från 1 citron
finhackad dill
1 burk (ca 170 g) Kräftstjärtar
Gör så här:
- Skölj gurkan och riv den grovt.
- Krama ut vätskan från gurkan.
- Blanda ner den i crème fraichen och smaka av med salt och peppar.
- riv citronen och häll ner skalet i blandningen.
- Blanda i dillen.
- Rensa bort stjärt-randen från kräftstjärtarna och krama ur vätskan från dem. Vill man
- Om man vill ha lite sting i röran så pressa en vitlöksklyfta och blanda i.
- Smaka av och blanda i mer kryddor/dill/citron eller vitlök.
Vill man ha denna lite fastare så kan man ha aningens majonnäs i den annars är den underbart god som den är.
Vi kommer att ha denna många gånger hemma hos oss i framtiden :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar